Millor Curs de Borsa a Barcelona

En aquet article vaig a explicar-te quín crec que és el millor curs de borsa a Barcelona. Vaig a centrar-me en els cursos presencials de trading que pots fer a Barcelona. Des de’l meu punt de vista, el millor de tots es el d’Eurekers, però no té per qué ser el curs que vulguis. Vaig a donar-te una mena d’arguments a favor d’aquest curs i després et parlaré d’uns altres cursos de borsa perque puguis escollir amb més coneixement.

Ací et deixe els motius pels cuals crec que Eurekers es el curs que has de fer:

 • El 86% dels alumnes guanyen en borsa.
 • El professor, Jose Antonio Madrigal, es un famosísim inversor amb més de 25 anys d’experiencia i una gran quantitat de premis pels seus èxits.
 • Es una metodologia que qualsevol persona pot aplicar i aprendre.
 • Es una formació amena, senzilla y t’ho pases molt bé.
 • Explica un métode d’inversió que no et furtará la vida.
 • Estén tan segurs de que t’agradarà que si en les 3 primeres hores penses que no es per a tú et retornen els teus diners.
 • Tenen una versió online en la qual el 25% del curs es gratuït.

No obstant això, no té per qué ser el Curs de borsa a Barcelona que vols fer:

 • N’hi ha pocs cursos a l’any a Barcelona, 2 vegades ofereix el seu curs Jose Antonio Madrigal en Barcelona.
 • No tothom vo, aprender a invertir a llarg terme, tot i que pense en coneiximent de causa que és la millor forma d’invertir.

En conclusió, encara que crec honestament que el curs de borsa d’Eurekers es el millor per aprendre a invertir, el que conta es el que t’agrade i et convença a tu. Endavant, et conteste unes quantes dubtes que han pogut surgir-te en el procés de recerca d’informació per aprendre a invertir en borsa, com també quins cursos de borsa a Barcelona pots fer.

Per qué aprendre a invertir en borsa

Abans de fer un curs de borsa a Barcelona, primerament deus plantear-te es si de verital vols aprendre a invertir, en qué productes i amb quina finalitat. No has d’invertir necessariament, ni tan sols invertir en accions, n’hi ha moltes opcions que pots valorar.

De fet, els números diuen que la millor idea es no invertir en borsa, ja que el 98% dels inversors xicotets perden. El Llop de Wallstreet està basat en fets reals, però la probabilitat de que tu sigues el següent es pràcticament nula. No obstant aixó, n’hi ha que reconeixer que invertir en acciones pot ser la millor opció al ser possible tindre una metodología consistent. Les accions son productos que no son difícils d’entendre, i la resta de productos requereixen de una mena de coneiximents financiers que els fan tediosos. però si encara no t’has convençut, et done 3 raons per les que es prou positiu invertir en accions:

La inflació fa que tot alló que estalvies perda valor en el temps

La borsa es un gran aliat per batir la inflació. No obstant aixó, no vol dir que pugues guanyar el 100% de les vegades, de fet, t’ho confirme, n’hauran de vegades que anes a pedre i encara que siga veritat, continua sent una opció molt valida per lluitar contra la infación i evitar que els teus diners perden valor. Perque encara que existeisen els riscos, sempre o pots controlar amb la ordre d’Stop. De segur que altres métodes no guanyen a la inflació:

 • Guardant els diners baix del llit
 • Deixant-los a la conta d’estalvis
 • Invertint en els fons d’inversió dels bancs.

Per altra part, amb la inversió en borsa a llarg terme se poden obtenir rentabilitats superiors al 162,47 %, com es el cas real d’aquest alumne d’Eurekers, Miguel Serrano. La mitjana de rentabilitat del métode d’aquesta escola estan al voltant del 15-30%. Aixó no ho trovarás als bancs, on només arribaran a garantir-te un 1% en els millors dels casos. Una cosa que has de tindre clara: de segur que vas a perdre diners, la clau està en quan perds, perdre lo menys possible i quan guanyes, guanyar lo més possible. Lògic i senzill de comprendre, però no de fer. Sols resta trobar com aprendre a fer-ho.

Fàcil de comprendre

El abc de la inversió és fàcil d’aprendre. La igualtat entre accions d’una mateixa empresa fa que no siga massa complicat d’entendre: cadascuna es una petita part d’una empresa que estàs comprant. Eixes petites parts et perteneixen i et dona una serie de drets en funció dels estatuts de la empresa. El seu valor depen directament de les expectatives de creixement. Com que l’anàlisi de si va a creixer el valor o no es difícil, més que res perque ningú coneix el futur, es millor que no et llançes atractar d’esbrinar aixó. És suficient amb saber on estén els que guanyen diners de segur, y aixó és molt senzill: els que tenen participacions en empreses en màxims històrics.

A la pràctica, aixó es una mica més complex i estaria bé formar-se en la inversió a llarg terme. Lo mes difícil una vegada aprens una metodologia consistent es precisament la teua capacitat de control·lar els teus impulsos i aplicar-la correctament. Segueix pas a pas la estrategia com si fores un robot. Si la metodologia es consistent, els resultats arribaran. Es qüestió de temps i si no funciona, aleshores deus recercar una altra. Un consell, quasi que obligatori: no et llançes a invertir si no et sobren diners. Així perdre no serà una tragedia perque arrisques diners que no necessites per a menjar.

Pots invertir des de qualsevol lloc

El món de la inversió bursàtil no ha restat exent de la Tercera Revolució Industrial. S’han viscut grans avanços que permeteixen que tot es puga fer per internet. Es una pasada, qualsevol persona pot invertir des de qualsevol lloc tenint sols conexió a internet. Hi ha corredores molt potents encara que les seues interfaces sigan prehistòriques. Saber-hi trovar un bon broker pot facilitar l’aplicació de la teua metodología.

Disposes de ferramentes també molt útils que t’ajudaran al teun viatje. Tot dependrà del que vulgues complicar-te: invertint a llarg terme sols requereix d’un graficador i un broker. Si et llançes al curt term, la cosa es complica, y t’ho garanteix: perdràs segurament.

Si vols una recomanació, com broker Difbroker o Interactive Brokers i com graficador ProRealTime encara que Stoniks tampoc està mal.

¿Quàn es recomanable començar a invertir en borsa?

Aprendre a invertir en borsa es pot fer a qualsevol edat, de fet, és recomanable rebre cert grau de formació, però invertir sols és recomanable si tens garanties. Si no tens diners de sobra per invertir, es millor que no et dediques a la borsa. Lo recomanable per ser rentable en borsa es disposar de 10.000 euros per a que els beneficis no s’els menjen les comisions i hisenda.

Apren primer, proba després

És de vital importancia que comprengues que quan et dediques a la borsa, t’enfrentes en els millors experts i analistes del món. Així com no vas a operar a cor obert sense cap tipus de formación, no deuries invertir en borsa sense les nocions bàsiques. La pregunta que tindràs es cóm, t’ho explique en el següent apartat.

Toma riscos si pots, no si deus

Després d’haver-te format i haver-hi probat en simul·ladors aleshores ja hi ha més garanties per a llançar-se a probar, sempre en capital que et sobre. No t’apalanques mai. Tampoc invertas en borsa sense cap base de coneixement, i menys si el teu objetiu és eixir d’un apur econòmic.

Quan operes a la borsa, que siga amb el mercat tancat

Si vols formar-te el recomanable és invertir a llarg terme, perque invertir a curt és, al cap i ala fi, una forma de jugar a la ruleta més que d’invertir. Deus aconseguir que els teus diners es moguen per si mateixos, sense que tu hagues d’estar pendent tot el temps. Una vegada hagues aprés una metodología d’inversió consistent estaràs preparat per invertir.

El millor moment per tomar les millors decisions és quan el mercat està tancat. Els moviments de la borsa en directe poden influir al teu criteri com als teus càlculs que hagues fet per comprar o vendre una serie d’accions.

¿Cóm es pot aprendre a invertir en borsa a Barcelona?

Dia a dia més gent arriba a la conclusió de que aprendre a invertir en borsa és molt útil, i per aixó es un gran problema que en la formació bàsica d’una persona no es rep educació financiera. A més a més, popularment es veu el món de la borsa com si fora pràcticament usura. Encara que no és del tot incorrecte, no vol dir que no és deba evitar a tota costa. La realitat del món bursàtil es molt més complexa, la qual cosa no quita que aprendre a invertir en accions siga relativament senzill.

Hi ha una mena de cursos de trading i borsa molt coneguts sobre els quals estaria bé que t’informaras, sobretot per coneixer quins d’ells son estafes. Ací et deixe una serie de característiques que jo crec que necessita un curs de borsa per ser recomanable.

Els detalls que fan que un curs de borsa siga recomanable

 • Una metodologia universal: es a dir, que siga una estrategua amb la qual qualsevol persona puga obtindre bones rentabilitats. Normalment aixó és possible sols invertint a llarg terme.
 • Fugir de tot el que paregua fum: Invertir en bolsa no té per qué ferte independent econòmicament, i aixó es molt difícil. Vull dir que lo millor que pots fer davant d’una persona que t’assegura que pots guanyarte la vida sols amb la borsa és fugir. Es quasi impossible viure de la borsa i requereix grans quantitats de diners.
 • Que mostre els resultats dels seus alumnes: Deuria ser de vital importancia perque al cap i a la fi és l’única informació que de veritat demostra que la metodologia funciona. El problema es que sols n’hi ha un curs de borsa que ho faga, i és el d’Eurekers.
 • Que no et deixe tirat: un bon curs de borsa t’ufereix tutories y més possibilidades d’ampliar el teu aprenetatje.

Aquesta es una bona llista de paràmetres per a jutgar els cursos de borsa que t’hagen cridat i’atenció. Molta gent realitza més d’un curs de borsa per veure quín els serveix millor. I, de fet, pot ser molt recomanable per a que pugues comparar per tu mateix metodologies abans de llançar-te a invertir.

¿Quánt pot valer un curs de borsa a Barcelona?

El cost d’un curso de borsa a Barcelona està normalment entre els 500 i els 1500 euros. Ara parlo d’alguns que has de coneixer.

Curs de borsa a Barcelona presencial

D’Eurekers ja vos he parlat massa, sols dir que te un preu de 595 €, amb la qual cosa es posiciona entre els cursos més baratos i, a més a més, si no et convenç en les 3 primeres hores, et retornen els diners. Pots, a més, reservar plaça per 95 euros i si finalitzes la formació, pagar la resta.

L’escola de Trading y Bolsa para torpes també ofereix cursos de borsa a Barcelona presencials. Hi havien també els cursos de borsa de Josef Ajram, però ja no els ofereix pel seu evident fracàs.

En comú, estos cursos de bolsa solen ser estacionales, es a dir, no és una formació presencial continua ni s’ofereix constantement, per lo qual es regeix molt per les dates. Potser t’interessa més coneixer algunes opcions online.

Cur de brosa a Barcelona online

Es evident que lo de cursos de borsa a Barcelona online és per a atacar la paraula calu -més honest que jo, ningú- perque els pots fer en qualsevol lloc.

Estos cursos els tinc reseñats i el millor a llarg term es sense cap dubte el D’Eurekers , i, sols si vols dedicar-te a curt terme i baix la teua responsabilitat, tens els de TendenciasFX i ArmagaFX. Sé que son centats en Fórex, però son els millor valorats. També es bon Order Book Trading. Un gratuït és el de Metodo Trading encara que siga molt limitat.

Altres llocs on es poden fer cursos de borsa per aprendre a invertir

Deja un comentario